Για να τηγανίσετε πατάτες
Αν θέλετε να τηγανίσετε πατάτες σε ελαιόλαδο επιλέξτε με σιγουριά το κλασικό ελαιόλαδο Χρυσελιά που είναι ιδανικό για κάτι τέτοιο. Έχει ήπια αρώματα από εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα που θα δώσουν όση γεύση χρειάζεται στις πατάτες σας χωρίς να τις βαρύνουν, και ταυτόχρονα έχει πολύ υψηλό σημείο καπνίσματος (αρκετά πάνω από 200°C) και άρα είναι απολύτως ασφαλές σε κανονικές θερμοκρασίες τηγανίσματος, που πρέπει να κυμαίνονται μεταξύ 160°C – 180°C.