Πως να χτίζετε μια σαλάτα με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Χρυσελιά
Η φιλοσοφία σύνθεσης μιας σαλάτας βασίζεται στη συνύπαρξη αντιθέσεων σε γεύσεις, υφές και χρώματα. Για κάθε τι γλυκό ισορροπήστε με κάτι όξινο ή αλμυρό. Για κάθε τι φρουτώδες, χρειάζεται κάτι πικρό. Για κάθε τι μαλακό, βάλτε κάτι τραγανό. Και για κάθε τι πράσινο, προσθέστε κάτι με χρώμα που να κάνει αντίθεση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στο τέλος όλες οι αντιθέσεις θα δέσουν μέσα απ’ την ισορροπημένη γεύση του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου Χρυσελιά.